top of page

Lidt praktisk i forbindelse med terapi hos mig i Terapi & Forandring

Vindueskarm%20_edited.jpg

Har du spørgsmål til nedenstående eller andre spørgsmål, som jeg ikke lige har tænkt over, jeg skulle have med her, ringer eller skriver du blot her.

Betalingsbetingelser:

Al betaling sker kontant eller via MobilePay i sessionen.

Jeg tager kun imod bankoverførsler ved forudbetaling forud for sessionerne.

Bestilling af tid:

Du bestiller tid ved at skrive til mig på sms eller på mail, da min kalender ikke ligger offentligt tilgængelig.

Jeg er i klinikken hele mandag, hele onsdag og eftermiddag fredag samt visse weekenddage. Som udgangspunkt arbejder jeg ikke aften, men dette kan aftales enkelte gange.

Når vi har indgået aftale om en tid, booker jeg dig i min kalender, hvilket du modtager en bekræftelse på via sms og/eller mail.

Påmindelse:

Dagen før vores aftale får du en påmindelse om aftale via sms og/eller mail. 

Afbud

Afbud kan/skal ske vederlagsfrit senest 24 timer før, så jeg har en chance for at tilbyde tiden til en anden klient. Ved aflysning mindre end 24 timer før eller udeblivelse betales fuldt honorar.

Tavshedspligt

Jeg har tavshedspligt, og alt hvad vi taler om behandles fortroligt. 

Etisk regelsæt

Jeg er medlem og Registreret Psykoterapeut af FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter). Jeg følger selvfølgelig det etiske regelsæt udstukket af FaDP. Se regelsættet her.

FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter) godkender og blåstempler psykoterapeuter, som har fuldført de mange krav, der er til en godkendt psykoterapeutuddannelse. FaDP er godkendt af det europæiske EAP (European Association for Psychotherapy). Du kan læse, hvad kravene er til mig som registreret psykoterapeut her.

bottom of page