top of page

I Terapi & Forandring tilbyder jeg

Psykoterapi Terapi & Forandring

Psykoterapi

Se priser på psykoterapi her 

Klik her for at booke tid til en gratis "er-dette-det-rigtige-for-mig"-session. 

Et dybere arbejde for at finde grunden til dine mønstre, udfordringer med relationer, traumer du har været udsat for (herunder også i din opvækst). F.eks. kan det være, du føler, du "løber panden mod en mur" i livet, eller at du altid ender med at blive uvenner med dine venner, som du ellers troede du kunne stole på og regne med. Det kan også være, du føler, du bliver svigtet - du gør en masse for andre mennesker, men du føler ikke, de gør noget for dig. Måske har du tidligere gået hos en psykolog eller en anden terapeut, og nu har brug for en anden tilgang til temaerne i dit liv.

Coaching Terapi & Forandring

Coaching

Se priser på coaching her 

Klik her for at booke tid til en gratis "er-dette-det-rigtige-for-mig"-session. 

Sparring til beslutninger om fremtiden (eksempelvis jobskifte, levevis o.lign.). Vi arbejder sammen om at lave en vision, sætte et mål, et vision board (dvs. en planche der illustrerer målet), og de steps der skal tages, for at nå dertil.

Hvis du f.eks. føler, du er løbet sur i dit nuværende job, og mener, det er på tide at kigge andet steds hen men ikke har en plan for, hvad det skal være, hvordan du skal opnå det, og hvornår.

Et andet eksempel kan være, at du ikke føler, der sker nok i dit liv - det står i stampe - og du har brug for at lave et skift men ikke ved helt til hvad og hvordan.

 

Jeg tilbyder et specielt forløb "Find din passion", der hjælper dig med at finde frem til, hvordan du kan "skifte spor", ifald du ønsker at finde et nyt job eller noget nyt at fylde din tid ud med.  

Par i genforening Terapi & Forandring

Parterapi

Se priser på parterapi her 

Klik her for at booke tid til en gratis "er-dette-det-rigtige-for-os"-session. 

Jeg kan hjælpe jer med at finde frekvensen sammen igen. Når man lever sammen som par, er man i én af livets nærmeste og mest sårbare relationer. Der er de skønneste øjeblikke men der er i dén grad også udfordringer, tvivl og såring. Naturligt nok giver det udfordringer at være så tæt med et andet menneske. Det ER sårbart - dén der kender dig bedst, kan få dig til at føle dig overset, mindre betydningsfuld, og endog ikke elsket ved sårbare kommentarer, handlinger og mønstre.
Begge i forholdet har sin fortid, historie og baggage med ind i det, og der er grund til at få trevlet op i knuderne, når det bliver svært. Utroskab skaber skår og store ar i parforholdet, men det er min erfaring, at hvis begge parter er villige til at arbejde med det, så er der stadig en åbning for en fremtid sammen. 

bottom of page