top of page

I Terapi & Forandring tilbyder jeg

Psykoterapi Terapi & Forandring

Psykoterapi

Se priser på psykoterapi her 

Klik her for at booke tid til en gratis "er-dette-det-rigtige-for-mig"-session. 

Et dybere arbejde for at finde grunden til dine mønstre, udfordringer med relationer, traumer du har været udsat for (herunder også i din opvækst). F.eks. kan det være, du føler, du "løber panden mod en mur" i livet, eller at du altid ender med at blive uvenner med dine venner, som du ellers troede du kunne stole på og regne med. Det kan også være, du føler, du bliver svigtet - du gør en masse for andre mennesker, men du føler ikke, de gør noget for dig. Måske har du tidligere gået hos en psykolog eller en anden terapeut, og nu har brug for en anden tilgang til temaerne i dit liv.

Coaching Terapi & Forandring

Ledercoaching

Se priser på ledercoaching  her 

Klik her for at booke tid til en gratis "er-dette-det-rigtige-for-mig"-session. 

Gennem min baggrund som psykoterapeut og tre forskellige coachuddannelser fungerer jeg for dig med lederansvar som din sparringspartner. Vi har fokus på, hvordan du gennem at kigge på dig selv, kan få ting til at ske i organisationen. Med andre ord er det ikke en "almindelig" ledercoaching men en coaching, som stikker dybere, hvor du tør kigge på DINE mønstre og udfordringer, som ligger dybt i DIG, og som skaber udfordringer især ift dine medarbejdere. Jeg skaber et rum, hvor du frit fra leveren kan vende og få sparring på problematikker, hvor tanker, følelser og frustrationer kan luftes, og hvor du hver gang får nye værktøjer til at håndtere dig selv i pressede situationer, samt indgå mere gnidningsfrit i organisatoriske relationer. Med andre ord kigger vi på, hvordan du kan opnå forandringer og løse knuder i din relation til og samarbejde med dine medarbejdere.

Par i genforening Terapi & Forandring

Parterapi

Se priser på parterapi her 

Klik her for at booke tid til en gratis "er-dette-det-rigtige-for-os"-session. 

Jeg kan hjælpe jer med at finde frekvensen sammen igen. Når man lever sammen som par, er man i én af livets nærmeste og mest sårbare relationer. Der er de skønneste øjeblikke men der er i dén grad også udfordringer, tvivl og såring. Naturligt nok giver det udfordringer at være så tæt med et andet menneske. Det ER sårbart - dén der kender dig bedst, kan få dig til at føle dig overset, mindre betydningsfuld, og endog ikke elsket ved sårbare kommentarer, handlinger og mønstre.
Begge i forholdet har sin fortid, historie og baggage med ind i det, og der er grund til at få trevlet op i knuderne, når det bliver svært. Utroskab skaber skår og store ar i parforholdet, men det er min erfaring, at hvis begge parter er villige til at arbejde med det, så er der stadig en åbning for en fremtid sammen. 

bottom of page