I Terapi & Forandring tilbyder jeg

Psykoterapi Terapi & Forandring

Psykoterapi

Se priser på psykoterapi her 

Klik her for at booke tid til en gratis "er-dette-det-rigtige-for-mig"-session. 

Et dybere arbejde for at finde grunden til dine mønstre, udfordringer med relationer, traumer du har været udsat for (herunder også i din opvækst). F.eks. kan det være, du føler, du "løber panden mod en mur" i livet, eller at du altid ender med at blive uvenner med dine venner, som du ellers troede du kunne stole på og regne med. Det kan også være, du føler, du bliver svigtet - du gør en masse for andre mennesker, men du føler ikke, de gør noget for dig. Måske har du tidligere gået hos en psykolog eller en anden terapeut, og nu har brug for en anden tilgang til temaerne i dit liv.

Coaching Terapi & Forandring

Coaching

Se priser på coaching her 

Klik her for at booke tid til en gratis "er-dette-det-rigtige-for-mig"-session. 

Sparring til beslutninger om fremtiden (eksempelvis jobskifte, levevis o.lign.). Vi arbejder sammen om at lave en vision, sætte et mål, et vision board (dvs. en planche der illustrerer målet), og de steps der skal tages, for at nå dertil.

Hvis du f.eks. føler, du er løbet sur i dit nuværende job, og mener, det er på tide at kigge andet steds hen men ikke har en plan for, hvad det skal være, hvordan du skal opnå det, og hvornår.

Et andet eksempel kan være, at du ikke føler, der sker nok i dit liv - det står i stampe - og du har brug for at lave et skift men ikke ved helt til hvad og hvordan.

 

Jeg tilbyder et specielt forløb "Find din passion", der hjælper dig med at finde frem til, hvordan du kan "skifte spor", ifald du ønsker at finde et nyt job eller noget nyt at fylde din tid ud med.  

Samtaler Terapi & Forandring

Samtaler

Se priser på samtaler her 

Klik her for at booke tid til en gratis "er-dette-det-rigtige-for-mig"-session. 

Samtaler, når du blot har brug for en uvildig at vende nogle ting med, som ligger dig på sinde. Her arbejder vi ikke i dybden ligesom i psykoterapi, men vi får vendt og sparret på de ting, der ligger dig på sinde.

Jeg er så at sige et "ikke-dømmende-øre", der lytter, og du har mig, som reflekterer og responderer. Eksempler herpå kan være at du som forældre til en teenager har brug for at få en sparring på nogle tanker du har om dit og dit barns forhold til hinanden.

Jeg tilbyder f.eks. også en snak med ældre mennesker om livet eller blot tanker om dette og hint: hvad der har været, og hvad der kommer. Måske er der savn, eller der har været skår i relationer - ting der piner dig eller ligger dig på sinde.

Det er ofte rart at få vendt tankerne med en udeforstående.

Det kan også være ved skilsmisse i en frem-skreden alder, og spørgsmålet "hvad nu?" melder sig.