top of page

Klinikken Terapi & Forandring

Terapirummet Terapi & Forandring_edited.jpg
Hjerter Terapi & Forandring.PNG

Beliggenhed:

Min klinik flytter til Gymnasievej 21 i Køge pr. 1/4-23 - kun ca. 5 minutters kørsel fra motorvejen, og nemt at nå med offentlig bustransport.  

Parkering og p-pladser:

Der er mange p-pladser ved klinikken. Der er 1½ times gratis parkering, og har du brug for længere parkering, skal du huske at registrere dig på tabletten i hovedindgangen.

Selve terapilokalet

Det er et hyggeligt og venligt lokale - relativ diskret - og der er toiletter lige overfor. 

Udover stole og bord til samtale, har jeg også en briks, hvor jeg tilbyder kropsterapi. Al kropsterapi foregår liggende på briksen med tøj og et tæppe på. Mine klienter oplever, at de finder god ro ved kropsterapien, og ofte afsluttes en session på denne måde. Det er op til dig, om du vil have kropsterapi, og jeg skal nok forklare mere om det, når vi ses. 

Af andre remedier i min klinik, bruger jeg tegneredskaber, figurer til opstilling (familieopstilling og relationelle opstillinger), ler, stole mm. Alt sammen noget jeg introducerer for dig, så du føler dig tryg ved brugen af det, og jeg skal nok guide dig igennem det, så du opdager, det er en god og anderledes måde at arbejde på. Min erfaring er, at disse redskaber er rigtig gode til at belyse og arbejde med problemstillinger. De fleste klienter har aldrig prøvet at bruge disse redskaber i terapien og er meget overraskede over effekten af det.

Vigtigt vigtigt!:  

Jeg forsøger at holde min klinik hyggelig og hjemlig, hvilket de fleste klienter synes er trygt og velkommende. Derfor er det ikke tilladt at have sko på i min klinik. Du kan vælge at tage dine egne indesko med eller låne et par "hyggestrømper", som bliver "dine" fra gang til gang du kommer i klinikken. 

Venterum Terapi & Forandring.PNG
Buddha Terapi & Forandring.PNG
bottom of page