top of page

Klinikken Terapi & Forandring

Facade Terapi & Forandring.jpg
Terapirummet Terapi & Forandring_edited.jpg
Hjerter Terapi & Forandring.PNG

Beliggenhed:

Min klinik har adresse i Brogade 16 i Køge - kun 10 minutters gang fra Køge Station. 

Parkering og p-pladser:

Der er p-pladser forskellige steder i Køge - hold øje med tavler om restriktioner og betaling, da de fleste p-pladser er betalingsparkering. Det er ikke nok med 1 times gratis parkering, når du skal have en session hos mig - heller ikke ved den indledende gratis "er-dette-det-rigtige-for-mig"-session.

Ved Kvickly i Køge (indkørsel fra Blegdammen) er der 2 timers gratis parkering. Det er der ligeledes ved danseskolen Love2Dance/Hugos Gård (adresse: Bag Haverne 30). Husk at sætte p-skiven! P-vagterne er aktive i Køge by. Hugos Gård ligger tæt på min klinik.

Der er gratis ubegrænset parkering ca. 15 minutters gang fra klinikken (adresse: ved Junckers på den anden side af togbanen). Der er 12 timers parkering ca. 10 minutters gang fra klinikken (adresse: Kongsberg Allé). 

Selve terapilokalet

Det er et hyggeligt og venligt lokale ud til gården - se billederne på hjemmesiden.

Udover stole og bord til samtale, har jeg også en briks, hvor jeg tilbyder kropsterapi. Al kropsterapi foregår liggende på briksen med tøj og et tæppe på. Mine klienter oplever, at de finder god ro ved kropsterapien, og ofte afsluttes en session på denne måde. Det er op til dig, om du vil have kropsterapi, og jeg skal nok forklare mere om det, når vi ses. 

Af andre remedier i min klinik, bruger jeg tegneredskaber, figurer til opstilling (familieopstilling og relationelle opstillinger), ler, stole mm. Alt sammen noget jeg introducerer for dig, så du føler dig tryg ved brugen af det, og jeg skal nok guide dig igennem det, så du opdager, det er en god og anderledes måde at arbejde på. Min erfaring er, at disse redskaber er rigtig gode til at belyse og arbejde med problemstillinger. De fleste klienter har aldrig prøvet at bruge disse redskaber i terapien og er meget overraskede over effekten af det.

Vigtigt vigtigt!:  

Jeg forsøger at holde min klinik hyggelig og hjemlig, hvilket de fleste klienter synes er trygt og velkommende. Derfor er det ikke tilladt at have sko på i min klinik. Du kan vælge at tage dine egne indesko/sutsko med eller låne et par af dem, jeg har til udlån. Hvis ikke du ønsker at tage dine egne sko af, har jeg blå "futter", du kan sætte udenpå dine sko.   

Venterum Terapi & Forandring.PNG
Buddha Terapi & Forandring.PNG
bottom of page