top of page

Forholdsregler ved corona og Covid19

I mit kliniklokale sørger jeg generelt for at lufte godt ud. I corona-perioder spritter jeg overflader af mellem sessionerne med klienter. Kontaktflader og fællesarealer så som toilet og venterum rengøres og sprittes ligeledes jævnligt af. 

I klinikkens venterum er der sprit til fri afbenyttelse. 

Hvis ønsket for ekstra beskyttelse (f.eks. ifald man er særligt udsat) tilbyder jeg brug af visir. Som udgangspunkt bruger jeg ikke visir, men kan gøre det, ifald du ønsker det. 

Hvis ikke du ønsker at møde op i klinikken, tilbyder jeg møde via internettet via programmet Zoom, som er et sikkert program til online terapi og coaching. Det fungerer således, at jeg sender dig et link i en mail, som du blot skal klikke på. Ingen andre kan komme ind i rummet, da det ville kræve godkendelse af mig. Det eneste det kræver af dig, er, at du har kamera og mikrofon på din computer og en e-mail adresse, hvortil jeg sender linket. Dog vil jeg sige, at udbyttet er meget bedre ved at mødes i klinikken, da der kommer nogle dybere og bedre processer igang, samt vi har mulighed for brug af diverse remedier som nævnt under afsnittet "Klinikken", at jeg bruger. 

Ifald du har symptomer på corona, beder jeg dig aflyse din aftale og blive testet og få negativt svar, inden du atter kommer i klinikken.   

Ring til mig ifald du har spørgsmål med hensyn til corona. 

bottom of page